Servicii

Certificate Energetice

Analizam, masuram, si intocmim CERTIFICATUL de PERFORMANTA ENERGETICA pentru toate tipurile de cladiri si apartamente, conform legi
372/2005, precum efectuam si AUDITUL ENERGETIC al CLADIRILOR. Dispunem de personal certificat cu gradul I, constructii – instalatii cu o
experienta vasta in domeniu.


Contact

0722789641 ; 0723349516 ;

certificat-energetic

Arhitectura si Proiectare

Obiectul de activitate principal este proiectarea constructiilor civile, proiectare arhitectura, urbanism, structuri de rezistenta si instalatii. Va putem sprijini in toate etapele constructiei, prin intocmirea tuturor tipurilor de proiecte si obtinerea actelor, avizelor si autorizatiilor necesare. Realizam proiecte in toata tara.


Contact

In curand

7378_ST +900-T-Models

Evaluator ANEVAR

Exprimarea asupra unei valori reprezinta evaluarea acesteia. Un expert evaluator imobiliar poate, dupa o analiza, sa traga o concluzie referitoare la valoarea, natura, utilitatea sau calitatea unor proprietati imobiliare. Aceasta concluzie trebuie sa fie exprimata de catre un expert evaluator, care este o persoana impartiala specializata in evaluare si analiza. Experienta si cunostintele unor evaluatori imobiliari stau la baza realizarii analizei asupra valorii, analiza pe care o sustine conform unui standard international din care face parte si Romania.


Contact

0729.555.500 ; office@dgv.ro ; 

strada Zizin, nr 10A, etj 7, apt 27, sector 3, Bucuresti

9781595355270

Broker Credite Ipotecare

Broker de credite este acea persoana sau firma care are un contract de colaborare cu o banca sau mai multe banci si in baza acelui contract intermediaza obtinerea de credite de catre persoane fizice sau juridice. Accesul la un credit prin intermediul unui broker nu presupune costuri suplimentare din partea clientului. Brokerul de credit asista,consiliaza si reprezinta clientii in vederea obtinerii unui credit. Reprezinta interesele clientului in relatia cu banca si asigura confidentialitate datelor furnizate de catre client in vederea obtinerii creditului dorit.

Contact

In curand

Mortgage-Brokers